Richtlijnen voor een bezoek aan Prewar Days

Prewar Days 2021 gaat door zoals voorzien! Vakbeurzen vallen onder handelsprotocol en niét onder eventprotocol:

De Belgische overheid heeft vrijdag 26/11/2021 nieuwe maatregelen gecommuniceerd in de strijd tegen het Covid-19 virus. Vakbeurzen blijven hierbij nog steeds onder het handelsprotocol en kunnen dus plaatsvinden mits het naleven van strikte richtlijnen opgelegd door de overheid. Prewar Days houdt zich evident aan deze richtlijnen en vindt bijgevolg plaats zoals voorzien op 10, 11 & 12 december 2021 in Waregem Expo: dragen van mondmasker is verplicht en het Covid Safe ticket wordt gecontroleerd aan de ingang.

Waregem Expo zet vanzelfsprekend ook in op maximale hygiënemaatregelen:

  • Voldoende ontsmettingsmogelijkheden op de beurs

  • Een continue ventilatie in de ruime beursgebouwen met CO2 meters

  • Regelmatige desinfectie van de sanitaire punten

 

Samen met alle aanwezige exposanten die ervoor zorgen dat Waregem Expo volledig is ingenomen zet de organisatie van Prewar Days zich in om een professionele, veilige en aangename vakbeurs neer te zetten. Hierbij zullen we de volledige prewarcommunity in de beste omstandigheden ontvangen.

Hebt u nog geen geldig COVID-certificaat van vaccinatie (volledig vaccinatie + 2 weken) of herstel (1 tot 180 dagen na de positieve test)?
  • Dan kan u zelf zorgen voor een testcertificaat dat bij toegang tot het evenement nog geldig is (geldigheid van 48 uur vanaf staalafname)

  • Tijdens Prewar Days worden geen sneltesten voorzien.