PWD20_SIte_1250x500_2.jpg

Prewar Days 2020 - Gaat door

Beste exposanten,

Beste bezoekers, 

 

Een aantal weken geleden besliste de Nationale Veiligheidsraad dat beurzen vanaf 1 september opnieuw mogen doorgaan, zonder beperking op het absolute aantal bezoekers. Uit rondvraag blijkt dat er een zeer grote behoefte is aan persoonlijk contact. Daarom bevestigt de organisatie nog eens dat de beurs Prewar Days kan en zal doorgaan zoals gepland op 18, 19 en 20 december 2020.

 

Veiligheid tijdens Prewar Days: 

We zijn er ons van bewust dat er er heel wat onzekerheid is wanneer beurzen terug hun deuren zullen openen. Wij als organisatie stellen dan ook alles in het werk om Prewar Days op een perfect veilige manier te organiseren. Dat gebeurt volgens het handelsprotocol dat u hier kunt raadplegen. Vanaf pagina 22 vindt u alle relevante informatie over beurzen. We sommen enkele van de belangrijkste punten voor u op: 

  • Alle bezoekers en exposanten worden geregistreerd en geteld, waardoor de veiligheid op elk moment gewaarborgd is. 

  • We voorzien maximale reiniging en desinfectie middelen, mondmaskers zullen ter beschikking gesteld worden, in- en uitgang zal gescheiden zijn, beurshal zal voldoende verlucht worden, …

 

Op de beursvloer: 

Met nieuwsgierigheid bij bezoekers en exposanten registraties die vlot lopen hebben wij als Prewar Days de beste ingrediënten om er een succesvolle 2e editie van te maken. De ervaring zal hoogstwaarschijnlijk anders zijn dan voordien. Maar de drang naar sociaal contact en het bewonderen van Prewar oldtimers zullen de aandacht zeker niet verliezen. 

 

Kortom de organisatie kijkt in elk geval uit naar alle exposanten en bezoekers hartelijk te verwelkomen op 18, 19 en 20 december in Waregem Expo. 

 

Bij vragen of opmerkingen aarzel vooral niet om ons te contacteren.