Ontvang een gratis toegangsticket voor Prewar Days 2021 bij aankoop van Limited Edition Peking to Paris boek

Vorig jaar kon u tijdens Prewar Days 2019 meegenieten van de vele verhalen van Patrick Debusseré over zijn deelname aan Peking to Paris in 2019. Al deze unieke verhalen van Patrick Debusseré en andere deelnemers zijn nu vereeuwigd in een Limited Edition Peking to Paris koffietafelboek.

Het 2019 Peking to Paris boek, vol adembenemende foto's en gedetaileerde verslagen, vertelt hoe het voelt om 's werelds oudste, langste en meest inspiratievolle route te trotseren. Geniet van meer dan 49 'journals' waarin de deelnemers zelf hun meest memorabele beleving onthullen en leef mee met de 105 crews die de ervaring van hun leven meemaakten. Dit exclusieve verslag, getuigt van de vasthoudendheid en de wilskracht die nodig zijn om de race der races te voltooien.

In samenspraak met Patrick Debusseré en Prewar Days kunnen we u volgend interessant aanbod bieden. Bij aankoop van het Limited edition Peking to Paris koffietafelboek krijgt u mits vermelding van de discountcode PWD21 een gratis ticket voor Prewar Days 2021 op 10, 11 & 12 december 2021.

Dus zoekt u nog een uniek kerstcadeau voor uzelf, een familielid of vriend. Surf dan snel naar: https://www.peking-to-paris.com/ en bestel het Limited edition Peking to Paris met gebruik van de discountcode PWD21.