top of page

Een deelname aan Prewar Days als exposant... 

Prewar Days, een unieke oldtimerbeurs, onderscheidt zich door uitsluitend het vooroorlogse tijdperk van de automobielindustrie te belichten en spreekt een gespecialiseerd publiek van verzamelaars, historici en liefhebbers uit heel Europa aan. In tegenstelling tot andere oldtimerevenementen, zorgt ons gerichte thema ervoor dat uw bedrijf, product, dienst, ... de onverdeelde aandacht trekt van bezoekers die gepassioneerd zijn over deze unieke periode van autohistorisch erfgoed.

 

Sinds onze start in 2019 is Prewar Days altijd blijven groeien. Onze recentste editie telde meer dan 60 exposanten uit 8 landen, meer dan 150 voertuigen, 100 meter vooroorlogse onderdelen en documentatie verspreid over meer dan 6000m².

Prewar Days zorgt voor...

- Premium zichtbaarheid: Maak gebruik van de internationale aantrekkingskracht van Prewar Days om uw collectie onder de aandacht te brengen van een geëngageerd en breed publiek uit heel Europa en daarbuiten.
- Waardevolle connecties: Kom in contact met mede-exposanten, verzamelaars en potentiële kopers in een sfeervolle omgeving, waarin relaties ontstaan die verder gaan dan het evenement.
                                            Bekijk hier de exposantenlijst van editie 2023
- In ere houden van prachtig erfgoed: Sluit u aan bij een gemeenschap die zich inzet voor het behoud van de autogeschiedenis, waar uw collectie bijdraagt aan verder bestaan. 
- Een uniek aanbod: Omdat de focus uitsluitend ligt op het vooroorlogse autotijdperk, is dit dé kans om de minder bekende modellen uit uw inventaris naar voren te brengen.

Investeren in een stand op de Prewar Days is een investering in de nalatenschap van de autoindustrie! Met de verschillende standopties die beschikbaar zijn, zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat uw collectie de erkenning krijgt die het verdient.

Centraal gelegen...

De buitengewone bereikbaarheid positioneert Prewar Days als een centraal punt voor liefhebbers van klassieke auto's in Europa en biedt u een ongeëvenaarde kans om een breed en doelgericht publiek te bereiken.

- Slechts 1 uur en 30 minuten rijden van Calais, en slechts 35 minuten van Lille
- Op slechts 3 uur rijden van Parijs,
- Op slechts 1 uur van Brussel, de bruisende hoofdstad van België,
- 3 uur rijden van Keulen,
- 2 uur en 30 minuten rijden van Amsterdam

Contacteer ons nog vandaag 
Vul onderstaand formulier in, we nemen binnenkort contact met u op!
Hoe wenstu deel te neme?

Bedankt voor uw aanmelding, we nemen binnenkort contact op!

bottom of page